"Süleler" Organize Suç Örgütü Mersin'de Çökertildi: İşte Operasyonun Detayları

 


İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mersin'de gerçekleştirilen "MAHZEN-4" operasyonunda "Süleler" olarak bilinen organize suç örgütünün etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakan Yerlikaya açıklamasında örgüt ele başı dahil 9 kişinin yakalandığını belirtti.


Bakan Yerlikaya, operasyona ilişkin detayları paylaşırken, "Halkımızın huzurunu bozan her türlü organize suç örgütüne göz açtırmayacağız. Adaletin tecellisi için kararlı bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz" ifadeleriyle, örgüt elebaşı dahil olmak üzere 9 şüphelinin yakalandığını belirtti.


Suç dosyasının oldukça kabarık olduğunu vurgulayan Bakan Yerlikaya, "Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'nün titiz çalışmaları sonucunda; örgüt üyelerinin çıkar amaçlı suç örgütü kurma, kasten adam öldürme, işyeri, ikamet ve araçlara karşı silahlı saldırılar, uyuşturucu ticareti, nitelikli dolandırıcılık, silah ve mühimmat kaçakçılığı gibi birçok suçu işlediği tespit edilmiştir" dedi.


Operasyonlar neticesinde, 5 adet ruhsatsız tabanca, çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde, birçok fişek ve balistik yeleğe el konulduğunu da belirten Bakan Yerlikaya, halkın güvenliği için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.


Post a Comment

Daha yeni Daha eski