İYİ Parti Ankara'da sinirler gerildi, ardebeye dönüştü.



Yerel seçimler yaklaşırken partiler adaylarını büyük bir hızla açıklayıp tamamlamayı planlıyorlar.


Seçime tek ve müstakil olarak gireceğini açıklayan İYİ Parti hemen her kesimden bütün dikkatlerin üzerinde olduğu bir dönemde. 


Ard arda yaşanan istifalar ve tabanın rahatsızlık sinyalleri karşısında bir hayli sıkıntılı günler geçirmekte. Bunlara eklenen en yeni olay Ankara'da yaşandı.


Partinin Ankara ilçe belediye başkan adaylarının açıklanması sırasında bir grup açıklanan adaya tepki gösterince ortalık bir anda gerildi.


Protestocu grubun slogan atması üzerine ise kısa süreli bir gerginlik yaşandı. 


Protestocu grup görevliler tarafından dışarı çıkartılırken, tanıtım toplantısına devam edildi.


Neyi protesto ettiler?

Protestocu grubun Etimesgut adayı olarak eski AK Parti Etimesgut İlçe Başkanı Hilmi Özer'in açıklanmasına tepki gösterdikleri belirtildi. Teşkilat Üyelerinin Yenimahalle'den aday gösterilen Sevin Çağlayan'ı istedikleri iddialar arasında.


Yaşanan gerginlikten sonra bir açıklama yapan Akşener ise, "Sevin gerçekten çok çalışkan bir kızım. Sevin'e dedim ki bazı yerlerde zorluğumuz var, 'Şuraya olur musun' dedim, o da 'Meral Abla baş üstüne' dedi. Şimdi herkesin huzurunda diyorum ki Sevin benim kızımdır. Burada bağıran arkadaşlarımın ahlakını sizin vicdanınıza bırakıyorum. An itibarıyla hepsi gitmiştir"dedi.


Post a Comment

Daha yeni Daha eski