Beylikdüzü'nde Çifte Cinayet

 


İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde yaşanan trajik bir olay, Dereağzı Mahallesi'nde gerçekleşti. Boş bir araziden duyulan silah sesleri üzerine harekete geçen polis ekipleri, park halindeki bir araçta iki kişinin enselerinden vurularak öldürüldüğünü keşfetti. Kurbanların kimlikleri belirlendiğinde, geçmişlerinde suç kayıtlarının bulunması dikkat çekti.


İşte detaylar :

Olay, 19 Şubat saat 1 sularında meydana geldi.


İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde yaşları 34 ve 27 olan iki arkadaşın, Dereağzı Mahallesi'nde bulunan boş bir arazide enselerinden vurularak öldürüldüğü bildirildi.



Polis ekipleri, silah seslerinin duyulduğu ihbarı üzerine olay yerine intikal etti ve park halindeki bir araç içerisinde kanlar içinde hareketsiz halde yatan iki şahsı buldu. Enes Hallaç ve Eren Özyurt isimli şahısların, yapılan sorgulamalarda geçmiş suç kayıtlarının olduğu ortaya çıktı. Eren Özyurt'un daha önce gasp, yaralama ve uyuşturucu kullanımı gibi suçlardan, Enes Hallaç'ın ise uyuşturucu ticareti ve adam yaralama gibi suçlardan sabıkalarının bulunduğu belirtildi.


Şahısların cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, polis ekipleri de konuyla ilgili detaylı bir soruşturma başlattı. Henüz faili veya faillerin tespit edilemediği ve polis ekiplerinin kaçan şüphelileri arama çalışmalarını sürdürdüğü bildirildi.








Post a Comment

Daha yeni Daha eski