Fenerbahçe Kupadan elendi. Kanaryada neler oluyor?


Fenerbahçe korkulu rüya görmeye devam ediyor. Son zamanlarda takımın bir türlü istenen oyunu oynayamaması teknik heyeti ve yönetimi zora sokuyor. Her ne kadar açıklamalarda birlik mesajları verilse de herkes acil çözüm arayışı içinde


Fenerbahçe, Türkiye Kupası'ndan elenmesiyle birlikte takımın performansıyla ilgili eleştiriler de yükselmeye başladı. Özellikle yönetim ve teknik heyet arasında kriz spekülasyonları yanı sıra bazı yerlerde ise teknik heyet ile futbolcular arasında gerilim iddiaları da gündeme gelmeye başladı. Taraftarlar, takımda yaşanan sorunların çözümü için hızlı adımlar atılmasını bekliyor.


Maçtan önemli anlar:

MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe arasındaki Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında, Ankaragücü etkili bir başlangıç yaptı. Karşılaşmanın 10. dakikasında, Galatasaray'dan transfer edilen yıldız futbolcu Morutan, güzel bir gol atarak Ankaragücü'nü 1-0 öne geçirdi!


Ankaragücü, bulduğu bu golün ardından baskısını arttırdı ve 33. dakikada ikinci golü buldu. Anastasios Chatzigiovanis'in fileleri havalandırdığı bu golle birlikte Ankaragücü, skoru 2-0'a taşıdı. Chatzigiovanis'in soğukkanlı bitiriciliğiyle Ankaragücü, rakibine karşı üstünlüğünü perçinledi ve ilk yarıyı rahat bir şekilde önde kapattı?


Maçın son anlarına doğru, bu kez eski bir Fenerbahçe oyuncusu olan Rodrigues sahneye çıktı. Rodrigues'in sert şutu filelerle buluştu ve Ankaragücü'nün üstünlüğünü 3-0'a taşıdı. Bu gol, Fenerbahçe için büyük bir darbe oldu ve umutlarını iyice azalttı...


Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde skorda bir değişiklik olmadı ve Ankaragücü çeyrek finale yükseldi.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski