CHP Genel Başkanı Özel: Ayrılanlar Partiyi Eleştiriyor, Ancak Başarıyı Kendi Başarısı Sayanlar Var


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, aday tanıtım toplantısında, parti içinden istifa edenlere karşı bir tepki göstererek, "Bazı kişiler partiden ayrılıp eleştiri yaparken, partinin başarısını kendi başarısı sayanlar da var" dedi.


Özel, aday belirleme sürecini açıklarken, örgütlerini, seçmenlerini, aday adaylarını, sokağın nabzını ve kanaat önderlerini dinlediklerini, ayrıca 3 bin araştırma ve 339 bin tekil anket sonucunu dikkate aldıklarını ifade etti. Memnuniyet anketlerinin olumlu olması durumunda adayların devam ettiğini belirtti ve bazı özel durumlarda sahadan veri toplamayı tercih ettiklerini ekledi. Sonuç olarak, adaylarını tanıttıklarını söyledi ve aday adayı olan ancak adaylaşamayanların da olduğunu ifade etti.


Özel, son günlerde bazı televizyon ve gazetelerde partiden ayrılan ve eleştiri yapan birkaç kişinin olduğunu belirterek, "3-5 kişi partiyi tartıştırıyor ama partinin başarısını kendi başarısı sayanlar da var" diye konuştu. Aday olamayanların bile, aday belirlendiği gün ardından görevlerine başlayan ve kampanya için bütçe ayıran kişilere saygı duyduğunu belirtti.


Partisinin yönettiği kentlerin yaşanabilirlik açısından öne çıktığını, öğrencilerin tercih ettiği kentlerin büyük çoğunluğunun CHP'li belediyeler tarafından yönetildiğini ve tatil için tercih edilen kentler arasında bulunduğunu ifade etti. CHP'li belediye başkanlarına oy vermenin, geçmişi ödüllendirmek ve geleceğe umutla bakmak anlamına geldiğini söyledi. Son olarak, Türkiye'nin dört bir yanındaki CHP belediyelerinin vatandaşlarını ağırlamaya davet etti.

Post a Comment

Daha yeni Daha eski